Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden vakantiereizen

Inclusief:

 Ervaren chauffeur tevens reisleider.
 Op basis van volledig pension.
 Excursies, rondleiding, vertelling, entreegelden en een kopje thee of koffie.
 Kamer met douche/toilet/tv en per LIFT bereikbaar.
 Ontbijt om 8.30 uur, lunch om 12.00 uur en diner/buffet om 18.00 uur.
 Individuele gasten die willen bridgen of klaverjassen kunnen zich opgeven bij de receptie.
 Annuleringsverzekering via hotel Aan de Vaart is inclusief poliskosten.

Exclusief:

 Boekingskosten van € 5,- p.p.
 De consumpties tijdens uw transfer en in het hotel.
 Indien u de reis zelf om welke reden dan ook annuleert, zijn wij genoodzaakt het volgende aan u in rekening te brengen: de aanbetaling van de reissom vanaf de boekdatum tot 42 dagen voor vertrek, 35% van de reissom 42 dagen tot 28 dagen voor vertrek, 40% van de reissom vanaf 28 dagen tot 21 dagen voor vertrek, 50% van de reissom vanaf 21 dagen tot 14 dagen voor vertrek, 75% van de reissom vanaf 14 dagen tot 5 dagen voor vertrek, 90% van de reissom vanaf 5 dagen voor vertrek, 100% van de reissom op de dag van vertrek. nnuleren tot twee dagen na boeking is kosteloos (uitsluiting van auto-taxi en/of reiskosten bij voortijdig vertrek); na ontvangst van een verklaring van arts.
 Reisverzekering - deze dient u elders te regelen.

 Vanaf 15 personen is uw opstapadres te bespreken.

 Opstaptijd ± 14.00 uur. Op woensdagavond wordt u telefonisch op de hoogte gesteld van de juiste opstaptijd.

 Wij verzoeken u 10 minuten voortijdig op de afgesproken opstapplaats duidelijk zichtbaar aanwezig te zijn Indien u niet aanwezig bent op de aangegeven opstapplaats, wordt er maximaal 5 minuten op u gewacht.

 Voor het halen en brengen van mensen uit de provincie Limburg of Zeeland geldt een toeslag van  € 15,- p.p.

 Reist u op eigen gelegenheid naar ons hotel en wilt u deelnemen aan het excursieprogramma, dan ontvangt u een korting van € 15.- p.p (n.v.t. bij Actieprijs, 5-daagse en Kerstreis)
 Bij oponthoud kunt onze chauffeur mobiel bereiken (06-12997929).

 Gezien de beperkte bagageruimte, verzoeken wij iedereen niet meer dan 1 koffer of reistas met een maximum gewicht van 20 kg mee te nemen. Eventuele medicijnen, persoonsdocumenten en reispapieren bewaart u in uw handbagage.

 Tijdens transfers of via kamerservice is beschadiging koffer en rollator voor eigen risico.

 Desgewenst kunt u gebruik maken van de ‘Hotel leenrollator-service’ tijdens alle excursies. Meenemen van rollators (max. 10) bij gezelschappen is in overleg, aangezien de bagageruimte beperkt is. Indien u een eigen rollator mee wilt nemen op één van onze reizen, dan wordt hiervoor € 15,- in rekening gebracht. We kunnen helaas geen scootmobiel meenemen in onze touringcar.

 Tijdens uw vakantiereis of Kerstreis kan het zijn dat er door weersomstandigheden of andere zwaarwegende oorzaken een wisseling van de dagindeling komt of een aanpassing op het programma.

 Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor enig oponthoud in het programma van onze vakantiereizen of het niet doorgaan van programma of onderdeel daarvan, door overmacht of toedoen van derden. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende extra kosten.

 Tijdens uw verblijf kunt u de consumpties afrekenen met AdV-muntjes. Aan het eind van uw vakantie zijn de resterende muntjes te verzilveren bij de receptie.

 Prijzen p.p. bij verblijf op een 2-pers.kamer. Toeslag 1-pers.kamer € 10,- per overnachting.

 Actieprijs 1 is geldig als u het hele bedrag voor 31-12-2020 heeft betaald. Actieprijs 2 is geldig wanneer u het gehele bedrag voor 29-02-2020 heeft betaald.

 Reserveert u na 29-02-2020 dan vragen wij een vooruitbetaling van € 50,- p.p. Het resterende bedrag dient u 3 weken voor aankomst over te maken.

 Betaling dient te geschieden binnen de lopende actieperiode. Mochten wij uw betaling buiten de aangegeven periode ontvangen, wordt dit verschil met u verrekend bij aankomst. Voor gezelschappen hanteren wij geen actiekortingen en vragen een vooruitbetaling en het resterende bedrag bedrag dient u 3 weken voor aankomst over te maken. 

 Indien u de reis zelf om welke reden dan ook annuleert, zijn wij genoodzaakt het volgende aan u in rekening te brengen: de aanbetaling van de reissom vanaf de boekdatum tot 42 dagen voor vertrek, 35% van de reissom 42 dagen tot 28 dagen voor vertrek, 40% van de reissom vanaf 28 dagen tot 21 dagen voor vertrek, 50% van de reissom vanaf 21 dagen tot 14 dagen voor vertrek, 75% van de reissom vanaf 14 dagen tot 5 dagen voor vertrek, 90% van de reissom vanaf 5 dagen voor vertrek, 100% van de reissom op de dag van vertrek. nnuleren tot twee dagen na boeking is kosteloos.

 Prijswijzigingen, druk- en tekstfouten voorbehouden. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van brochures, deze website of sitemap.

 Voor bepaalde dieëten wordt een toeslag berekend.

 Alle reizen gaan door bij minimaal 30 deelnemers (mits anders omschreven); maximum is 49 deelnemers. Bij het niet doorgaan ontvangt u ruim van te voren bericht en wordt u een andere week aangeboden. Het prijsverschil wordt niet verrekend.

 Hotel en touringcar zijn rookvrij.

 Huisdieren zijn niet toegestaan.

 Het arrangement geldt voor Nederland en is niet te combineren met andere aanbiedingen of lopende acties.

Klaar om te reserveren?

Neem contact op!