Subnavigatie

Appelscha Outdoor

Bent u in Hotel aan de Vaart om een heerlijke rustige vakantie te beleven, maar wilt u één van de dagen lekker actief bezig zijn? Of bent u samen met uw kinderen of kleinkinderen en houden zij van een actieve dag?

Dan is Appelscha Outdoor helemaal de juiste keuze. Met een grote keuze uit buitensportactiviteiten ontdekt u op een leuke manier het Drents-Friese Wold.

Appelscha Outdoor vanaf Hotel aan de Vaart

Afstand van het hotel: ongeveer 2 kilometer
Reistijd met de auto: ongeveer 5 minuten
Reistijd met de fiets: ongeveer 10 minuten

Wat is er mooier dan op een dag dat het prachtig weer is het mooie gebied het Drents-Friese Wold te ontdekken? Met de activiteiten van Appelscha Outdoor kan dit. Er zijn activiteiten voor de durfals, zoals klimmen in het Klimbos, vlotvaren en kanovaren, maar u kunt er ook prima terecht als u het iets rustig aan wilt doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van boogschieten of klootschieten? Voor de liefhebbers is het zelfs mogelijk om een arrangement “Wie is de Mol”, naar het bekende televisieprogramma, of “GPS’en” te boeken. En wilt u een Oudhollandse dag beleven, dan is een ritje op de Solex in combinatie met Oudhollandse spellen misschien wel een leuk idee. Kortom, bij Appelscha Outdoor is er gewoon heel veel mogelijk!

Wilt u meer informatie over wat er allemaal precies mogelijk is en welke arrangementen er zijn? Neem dan contact op met Appelscha Outdoor.

Appelscha Outdoor is maar twee kilometer verwijderd van Hotel aan de Vaart in Appelscha. Dat betekent dat het met de auto ongeveer vijf minuten rijden is en op de fiets maar tien minuten. Een perfecte keuze voor een actieve, gezellige en originele dag uit!

Klaar om te reserveren?

Neem contact op!